MAZDA CX-60 PLUG-IN HIBRID AWD

 

MAZDIN EKO BONUS 4.000 €

 

327 KS, 33 g CO2

 

DOSTUPNA ODMAH

 

Sada sa 6 godina garancije*

Mazda CX-60 je naš prvi plug-in hibridni model. Kad se radi o snazi, dometu vožnje i efikasnosti potrošnje goriva, nudi vam sve.
Osim unutrašnjeg mira koji se postiže vožnjom automobila sa manjim uticajem na okolinu, oduševićete se i baterijom koja ima 8-godišnju garanciju.

Mazda CX-60 doseže do 140 km/h uz nula emisije CO2, a u potpuno električnom načinu rada doseže 60 km. Sa benzinskom i električnom kombinacijom postiže više od 300 KS.

Pogonski sklop našeg novog PHEV-a uparen je s potpuno novim automatskim menjačem sa 8 stepeni prenosa razvijenim za postizanje boljih ubrzanja, nižih emisija kao i uglađenijih i brzih promena stepeni prenosa.

Sednite za upravljač

Probnu vožnju Mazde CX-60 zatražite jednostavnim klikom, a detalje o našoj posebnoj ponudi saznajte kod najbližeg ovlašćenog Mazda partnera kojeg možete potražiti niže.

 

Probna vožnja

KOJI JE PAKET OPREME ZA VAS?

Bez obzira na to da li želite sportsku ili udobniju i praktičniju verziju, tri paketa opreme Mazde CX-60 nude vam sve. Paketi opreme Exclusive-Line, Homura i Takumi pružaju vam prilagođeni izbor funkcija i opcija koji će odgovarati vašem stilu života.

KONFIGURIŠI SVOJU

Pokloni, popusti i druge pogodnosti prilikom kupovine se ne sabiraju

*Garancija na novo Mazdino vozilo traje 6 godina ili 150.000 km, šta god nastupi prvo. Preduvet za ostvarenje prava na garanciju je redovno održavanje i pregledi karoserije u obimu i intervalima koje propisuje proizvođač.