Dipem

Osnovan 1990. godine, bavi se uvozom i distribucijom rezervnih delova i opreme, a od 2008. godine je otvaranjem prodajno-servisnog centra u Čačku postao ovlašćeni uvoznik i distributer vozila Mazda. Pet godina uspešnog poslovanja i te kako je dobro prepoznato od strane Mazdinog regionalnog rukovodstva, pa je 2013. DIPeMU ponuđeno da proširi poslovanje i na glavni grad Srbije.

 

Krajem 2020. godine DIPeM svoj beogradski salon seli na novu reprezentativniju lokaciju kako bi sadašnjim i budućim klijentima i dalje pružali vrhunsko iskustvo i usluge po najvišim Mazda standardima. 

 

Novi centar nalazi se u poslovno najatraktivnijem delu Beograda, pored ulice Omladinskih brigada, nasuprot čuvenog Airport City-a. Novi auto centar izgrađen je po najnovijim Mazdinim standardima, proteže se na 2700 kvadrata, od čega se jedna trećina odnosi na prodajni deo, a druga na servisnu radionicu, sa pratećim prostorijama, opremljenu modernim alatima i opremom i sofisticiranim dijagnostičkim uređajima. DIPeM nudi kompletnu servisnu uslugu, kako u području mehanike i elektronike (ukupno 9 dizalica + linija za proveru kočnog sistema), zatim servis za limarsko-farbarske radove, ali i vulkanizerske usluge, montažu i demontažu guma, kao i perionicu vozila kako bi vaša Mazda blistala kao i prvog dana. Ulaskom u veoma prozračan i osvetljen salon očekuje vas moderan interaktivni prijem sa prijatnim i uvek nasmejanim osobljem. 

 

Poznato je da u DIPeMu stavljaju veliki naglasak na posvećenost svojim strankama koje su im oduvek bile glavni prioritet. Da je to zaista tako, potvrđuje i nagrada ‘Customer 1st Award’, koju je auto kuća DIPeM kao Mazdin partner osvojila za 2018. godinu. Kupčeva reč je svetinja, a upravo su kupci putem online upitnika potvrdili da u DIPeMu pružaju najbolju uslugu na teritoriji jugoistočne Evrope. Profesionalni tim i ambiciozni vlasnici DIPeMa očekuju vas od sredine novembra u novom prodajno-servisnom centru. 

 

Prodajni salon i servis za Mazda vozila se trenutno nalazi u Novom Beogradu u ulici Đorđa Stanojevića 41 te u Čačku u ulici Ibarski put bb, 500m od kruznog toga u Preljini ka Kraljevu.


Prodaja automobila:

Salon Beograd & Čačak:

Boban Bošković - direktor prodaje
telefon: +381 62 272 232
E-mail: boban@dipem.rs 

 

Salon Beograd:

Irena Velimirović - Prodajni savetnik 
telefon: +381 62 272 132
E-mail: irena@dipem.rs 

Nikola Glavonjić - Prodajni savetnik
telefon: +381 62 272 202
e-mail: nikolag@dipem.rs 

 

Karoserijske popravke  
telefon: +381 11 211 50 10


Salon Čačak:

Darko Belošević - Prodajni savetnik 
telefon: +381 32 381 881
E-mail: darko@dipem.rs