da li ste spremni za adrenalin?

mazda mx-5 rf takumi

uzbudljiva i prelepa

Mazda MX-5 RF TAKUMI je uzbudljiva interpretacija dizajna Kodo. On stvara dublju vezu sa automobilom i omogućuje vrhunski užitak u vožnji. Detalji poput karoserije u Polymetal sivoj boji, 17-inčne aluminijumske felne BBS i unutrašnjost od napa kože u novoj boji crvenog burgundca tek su početak.

KONFIGURIŠI SVOJU MAZDU MX-5 RF

izrađena za užitak u vožnji

doživljaj vožnje sa mazdom mx-5 rf

Položaj za vožnju se odmah čini prirodnim, dok čista snaga Skyactiv-G benzinskog motora i odlično rukovanje upotpunjuju jedinstvenu vezu između vozača i automobila sa nazivom Jinba Ittai. Od trenutka kada sednete za volan Mazde MX-5 2020 RF TAKUMI nikada više nećete hteti da je napustite.

13 sekundi do sunca

nema boljeg mesta za uživanje u suncu

Mazda MX-5 2020 RF TAKUMI izgleda kao roadster sa fiksnim tvrdim krovom za sve vremenske prilike. Ali od zatvorenog privatnog prostora do uzbuđenja ispod vedrog neba potrebno je samo 13 sekundi. Videćete široko, vedro nebo, čućete riku motora... i uzbuđenje počinje.

doživljaj jinba ittai

Mazda MX-5 2020 RF TAKUMI nudi mnogo uzbudljivih intuitivnih funkcija. Osmišljena za užitak u vožnji, unutrašnjost usmerava fokus vozača na put: zbog sigurnosti i vrhunskog doživljaja vožnje Jinba Ittai. Osetite to i sami tokom vožnje.

probna vožnja

Unutrašnjost od napa kože u boji crvenog burgundca

Unutrašnjost od napa kože u boji crvenog burgundca osmišljena za Mazdu MX-5 2020 RF TAKUMI predstavlja savršen kontrast karoseriji u Polymetal sivoj boji, dok sivi štepovi objedinjuju sve zajedno. Vaše srce zakucaće brže i pre nego što sednete za volan.

OSTANITE U KONTAKTU

Otkrijte više o Mazdi MX-5 2020 RF TAKUMI ili prelistajte brošuru.

1Prikazana vozila možda nisu ista kao modeli namenjeni tržištu Srbije. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu da se razlikuju od stvarnog modela i vozila mogu biti opremljena opcionom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cene su neobavezujuće preporučene cene od strane Mazde u Srbiji sa uključenim PDV-om (20%). Tačnu cenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda partnera.

PREUZMITE BROŠURU

Pogledajte koliko je prelep iz još više uglova, a pojedinosti pronađite ovde.

ZATRAŽITE BROŠURU