MAZDA MX-5 RF 2021

ODABERITE OPREMU

Revolution

Od 29.890 €1
Mazda MX-5 RF dolazi sa posebno elegantnom unutrašnjošću sa crnim sedištima sa srebrnim štepom. Pored toga, Apple CarPlay® pruža bežično povezivanje sa vašim omiljenim telefonskim aplikacijama, dok tempomat omogućuje udobnu vožnju na veće udaljenosti.

ZBOGOM USB KABLOVIMA

BEŽIČNI APPLE CARPLAY

Svim omiljenim aplikacijama na iPhone-u pristupite bez kabla. Sa novom bežičnom povezivošću aplikacije Apple CarPlay vaš iPhone se bežično povezuje sa sistemom informisanja i zabave. Postavite je jednom i automatski će se povezivati kada god uđete u automobil.

SPORTSKI FELNE

16-INČNE FELNE – CRNE

Elegantan izgled – crne 16-inčne (1,5-litarski motor) felne sa 8 krakova izgledaju odlično sa svim bojama karoserije i omogućuju praktičnu vizuelnu kontrolu disk kočnica.

Takumi

Od 33.590 €1
Mazda MX-5 RF Selection se ističe naprednim sigurnosnim sistemima, crnim oblogama sedišta od kože i vrhunskim audio sistemom BOSE sa zvučnicima ugrađenim u naslone za glavu kako biste uživali u vožnji.

SPORTSKA SEDIŠTA

SPORTSKA SEDIŠTA RECARO

Sa centralnom trakom Alcantara® i bočnim jastučićima i kožnim naslonom za glavu, sportska sedišta RECARO naglašavaju sportski osećaj Mazde MX-5 i omogućuju odličnu poprečnu potporu vozaču i suvozaču. (U kombinaciji sa sportskim paketom)

SAVRŠENA UDOBNOST

AUTOMATSKA KONTROLA KLIME

Jednostavan sistem klima-uređaja automatski podešava klimu u vozilu na željenu temperaturu. Bez obzira na vremenske prilike, vozači i putnici će uvek uživati u udobnosti visokog standarda tokom opuštene vožnje.

Takumi (bela koža)

Od 33.590 €1
Mazda MX-5 RF Takumi (bela koža) se ističe naprednim sigurnosnim sistemima, belim oblogama sedišta od kože i vrhunskim audio sistemom BOSE sa zvučnicima ugrađenim u naslone za glavu kako biste uživali u vožnji.

Revolution Top

Od 33.690 €1
Mazda MX-5 Revolution Top

OSTANITE U KONTAKTU UZ POMOĆ MAZDE MX-5 RF

Mazda MX-5 RF nudi zaista puno toga: Sledite linkove u nastavku kako biste saznali više, istražili mnoge opcije ili, još bolje, zakazali probnu vožnju i razgovarali sa lokalnim Mazda zastupnikom.

PREUZMITE BROŠURU

Pogledajte koliko je prelep iz još više uglova, a pojedinosti pronađite ovde.

ZATRAŽITE BROŠURU