UZBUĐENJE NA ČETIRI TOČKA

MAZDA MX-5 RF

ELEGANTAN IZ­GLED, UZ­BUDLJIV OSEĆAJ

Kao savršen izraz sportske elegancije i dizajna u čijem je središtu vozač, Mazda MX-5 RF 2023 je legendarni roadster koji je sada dostupan i u novoj boji Zircon Sand. Kada sednete za upravljač, on postaje deo vas – stvarajući jedinstvo između automobila i vozača tako da nikada nećete prestati da budete žedni za vožnjom.

KONFIGURIŠITE SVOJU MAZDU ZATRAŽITE PONUDU

JINBA ITTAI – DINAMIČNA VEZA

U Mazdi se Jinba Ittai odnosi na jedinstvo između vozača i automobila koje proizlazi iz dizajna u čijem je središtu vozač i odzivnog upravljanja, koje vam daje osećaj da je automobil deo vas.

DOŽIVITE DIZAJN KODO: DUŠA POKRETA

Naš dizajn Kodo: Duša pokreta obuhvata duh pokreta i podstiče vas da sednete za upravljač automobila sa prelepim proporcijama, gracioznim linijama i dramatičnim konturama.

ISTRAŽITE NOVE BOJE

Želite li da saznate koja boja najviše odgovara vašem karakteru? Isprobajte novu Platinum Quartz, Soul Crvenu Crystal ili Polymetal Sivu metalik boju. Dobre vesti? Ne možete da pogrešite. Uz karoseriju poput ove, oduzeće dah u bilo kojoj boji.

17-INČNE FELNE

Elegantne felne naglašavaju energični duh i savršeno uravnotežene proporcije.

TVRDI KROV

13 sekundi zabave: potpuno automatski tvrdi krov koji se brzo otvara pruža dodatnu termalnu i zvučnu izolaciju za užitak tokom cele godine.

ZIRCON SAND

Upečatljiv, zemljasti ton nove Zircon Sand boje spoljašnjosti je odvažna nova opcija boje za Mazdu MX-5 RF 2023. Inspirisana toplim tonovima peska i kamena, ova dinamična završna obrada ističe žućkaste i čak zelenkaste nijanse, u zavisnosti od svetlosti.

STVORITE SVOJU JEDINSTVENU MAZ­DU

Unutrašnjost Mazde MX-5 RF 2022 je dizajnirana kako bi omogućila udobnost i optimalnu kontrolu u svakom trenutku. Odaberite između više načina na koje Mazdu možete prilagoditi sebi, npr. centralnom konzolom koja odgovara vašim potrebama ili Recaro sportskim sedištima visokih performansi sa integrisanim zvučnicima u naslonu za glavu.

ELEGANTNA LED SVETLA

Privlačna LED svetla doprinose svežem, modernom izgledu i omogućuju odličnu vidljivost.

KAPACITET PRTLJAŽNIKA

Prtljažnik od 127 litara čini ovaj sportski roadster još praktičnijim.

BEŽIČNI APPLE CARPLAY + AUDIOSISTEM BOSE

Korisnici iPhone-a mogu putem bežičnog Apple CarPlay-a bez kabla da se povežu sa svojim omiljenim aplikacijama za zabavu i da uživaju u odličnom kvalitetu zvuka audiosistema BOSE®. Korisnik ste Androida? Nema problema: još uvek je moguće da se povežete sa sistemom Android Auto i da istovremeno punite svoj telefon putem kabla.

KINEMATIC POSTURE CONTROL I AMORTIZERI BILSTEIN

DOŽIVLJAJ VOŽNJE

Kako bi se postigao još sportskiji osećaj za vozača i još jači osećaj jedinstva sa novom Mazdom MX-5 RF 2022, nova tehnologija Kinematic Posture Control omogućuje bolju stabilnost pri skretanju pri većim brzinama, dok amortizeri Bilstein daju stabilnost i odlično prianjanje na tlo.

SIGURNOSNA TEHNOLOGIJA I-ACTIVSENSE®

DOŽIVLJAJ VOŽNJE

i-Activsense je Mazdin sistem prefinjenih sigurnosnih inovacija koje vas upozoravaju na opasnosti i pomažu u izbegavanju sudara ili ublažavanju negovih posledica. Razlika između dobre i inspirativne vožnje krije se u poverenju.

VOLE JE OBOŽAVATELJI I STRUČNJACI

Tokom svoje 31-godišnje vladavine u kategoriji roadstera, Mazda MX-5 RF 2022 je osvojila bezbroj nagrada – i osvaja ih i dalje. U 2022. godini i u budućnosti, Mazda MX-5 samo je sve bolja i bolja. Vozače širom sveta ushićuje svojim fokusom na „manju težinu, veću snagu“ u kombinaciji sa dizajnom Kodo i iznenađujućom udobnošću.

OSTANITE U KONTAKTU SA MAZDOM MX-5 RF

Otkrijte više o Mazdi MX-5 RF. Isprobajte automobil ili pročitajte naše brošure.

Prikazana vozila možda nisu ista kao modeli namenjeni tržištu Srbije. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu da se razlikuju od stvarnog modela i vozila mogu biti opremljena opcionom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cene su neobavezujuće cene informativnog karaktera sa uključenim PDV-om (20%). Tačnu cenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda distributera.