Odličan porodični SUV: s vama u središtu

MAZDA CX-5

Iskoristite bonus od 3.000€

Saznajte više

OTKRIJTE NAŠ NAJPROSTRANIJI SUV

POTPUNO NOVA MAZDA CX 80

Saznajte više

MAZDIN EKO BONUS 4.000 €

MAZDA CX-60 AWD PLUG-IN HIBRID

327 KS, 33 g/km CO2

SAZNAJTE VIŠE

ZA­POČN­ITE SVO­JU PUS­TO­LOVINU SA MAZ­DOM

Bilo da se radi o roadsteru, SUV-u, sedanu ili kompaktu, u svim Mazdinim automobilima pronaći ćete iste karakteristike: jedinstven i prepoznatljiv dizajn, efikasnu tehnologiju i čist užitak u vožnji

MAZDINA 6-GODIŠNJA GARANCIJA ZA NOVA VOZILA

U Mazdi je kvalitet obećanje koje uvek ispunjavamo. Upravo zato smo produžili garanciju na nova vozila na 6 godina ili 150.000 kilometara.

SKYACTIV-X

Otkrijte kako naš revolucionarni motor osigurava više snage sa manje goriva i emisija

MAZDA CX-5 2023

Odličan porodični SUV osmišljen za svestran stil života. Prefinjena unutrašnjost i spoljašnjost, efikasnije smanjenje buke u putničkom prostoru, nove funkcije i naše inovacije u oblasti povezivanja i bezbednosti – omogućuju vam čisto zadovoljstvo u vožnji. 

Mazda CX-30

Kompaktni crossover nove generacije

Vaša savršena Mazda

KONFIGURIŠITE SVOJU

Počnimo

VRHUNSKI UŽITAK

Mazda6

OTKRIJTE VIŠE

MY MAZDA

Mazdina platforma samo za vas. Pridružite se zajednici My Mazda i uživajte u svim prednostima. Proverite važne informacije o automobilu, garancijama, servisnoj istoriji i vašem Mazdinom partneru ili dodajte novi omiljeni automobil.

 

1Prikazana vozila možda nisu ista kao modeli namenjeni tržištu Srbije. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu da se razlikuju od stvarnog modela i vozila mogu biti opremljena opcionom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cene su neobavezujuće cene informativnog karaktera sa uključenim PDV-om (20%). Tačnu cenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda partnera.